Gør klar til at få hest

Er du fast besluttet på, at du nu skal have en hest? Måske har du allerede købt en, og du venter bare på, at den ankommer? Er det tilfældet, er det bare med at komme i gang med at gøre klar til, at den kommer hjem til dig.

Du bør nemlig være forberedt på bedste vis således, at det bliver en god oplevelse for både dig og hesten. Ikke nok med at du skal have ting til hesten, er der også en masse praktiske ting, du skal købe såsom: En skovl, en trillebør, en høtyv og meget mere. 

Indkøbsliste til din hest

Foder: Du skal naturligvis have noget foder til hesten. Det kan eksempelvis være kvalitetsfoder til heste fra Eggermanns. Du bør også have både hø, korn, godbidder m.m.

Plejeudstyr: Du skal sørge for, at du har mulighed for at passe og pleje din hest. Det vil sige, at du skal købe strigler, børster, en hovrenser m.m. Du kan eventuelt købe en striglekasse, hvor du kan opbevare tingene, så du altid kan finde dem.

Ting til folden og hesteboksen: Din hest kan ydermere have brug for et dækken, når den går på folden. Der findes flere varianter, så du kan få et dækken, der passer perfekt til din hest. Sørg også for at du har en grime og et træktov, så du nemt kan få den til og fra folden. 

Rideudstyr: Rideudstyr er endnu en ting, som du ikke må glemme. Din hest har brug for en sadel og et hovedtøj, mens du som minimum skal have en ridehjelm.